sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pizzaa ja porrashommia


Porrashommat ovat viimein nytkähtäneet eteenpäin, mutta tyssäsivät kuitenkin taas hetkeksi järeämmän puutavaran lopahtamiseen. Olisin eilen saanut portaat kasaan, mutta sentistä jäi kiinni. Nyt odotellaan taas sirkkelöintiapuja mieheltä (tai sitten keksitään joku pätevä syy miksi portaissa on salakäytävä).


Kun keittiökin on remontissa on noutoruoka kätevää. FB-nukkekotikirppikseltä ostettu pizza maistuu "reiskalle" mainiosti. Rasiaprintti löydetty netistä. Kolme kertaa kokeilin kokoamista ja tämä oli kokeiluista kelvollisin.


Joulukuu on alkanut ja monella nukkekotiharrastajalla on jännät paikat joulukalenterivaihtojen kanssa. Itselläni ei ole tällaista vaihtojoulukalenteria, mutta otin osaa muutamaan kalenteriin. 

Vaihdoin yhden luukun Irman kanssa ja katsokaa mitä kaikkea ihanaa hänen paketista paljastuikaan. Tämä on kyllä enemmän kuin osasin odottaa, pikemminkin semmoinen tupaantuliaislahja tänne remontin keskelle.


Kaksi upeaa pitkää mattoa, kaksi kaunista ruusutyynyä, kesäisempi leppäkerttutyyny, pieni pitsireunainen pyyhe sekä vielä pieni tervetuloa taulu (näkyy alimmassa kuvassa). Kaunis kiitos Irma ♥ Eiköhän kaikelle löydy tässä talossa aikanaan paikka.

Irman pakettiin pakkasin sammalsydämen, joulukyltin sekä joulutarroja.


Täällä jatkuu paitsi porrashommat niin myös keittiön rakentaminen. Suunnitelmat ovat taas muuttunet ja nyt sinne on tulossa kiinteä ruokakomero. Näistä kuitenkin lisää asiaa myöhemmin.


Mukavaa joulukuuta!


1 kommentti:

Kommentit ovat blogin suola. Kiitos niistä :)