keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Hyvää joulua

Heippa pitkästä aikaa. Tämä vuosi on ollut 1:1-elämässä rakennusvuosi. Olemme rakentaneet piharakennusta, minne on tulossa myös harrastushuone. Harrastus&työhuoneeseen toivottavasti mahtuu myös nukkekotini, mikä on nyt siirtynyt mineilyn kannalta entistäkin hankalampaan paikkaan. Nukkekoti nimittäin majailee tällä hetkellä kodinhoitohuoneessa katonrajassa, ison kaapin päällä.

Oli pakko postata tänne vaikkei mitään uutta kerrottavaa olekaan, kun Nukkekotiyhdistys muisti minua joulukortilla, minkä mukana oli minikokoista puna- ja valkoviiniäkin joulupöytään laitettavaksi. Lämmin kiitos tästä muistamisesta, talletan pullot visusti minitavaroihin. Toivottavasti ne pääsevät jo ensi jouluna Kardemummakatu 12 joulupöytään.

Oikein hyvää joulua ja mineilyrikasta tulevaa vuotta kaikille tänne piipahtaneille!


4 kommenttia:

 1. Hyvää joulua Kardemummakadulle!
  Toivottavasti saa pian ottaa talosi hyllyltä alas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piikko! Syrjäsilmällä olen ainakin Facebookissa seurannut mineilijöiden touhuja. Liikaa ei uskalla katsoa, ettei ala harmittamaan.

   Poista
 2. Todella ihania kuvia <3 ! Kuulostaa upealta tuo harraste-huonejuttu! komppaan Piikkoa, eli toivotaan, että nukkekoti pääsee kaapin päältä pian mukavampaan paikkaan :-) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina. Katsotaan nyt minne nukkekoti päätyy, kun muksut odottavat tuolta harrastehuoneelta tilaa pelata sählyä ja pingistä. Voi olla, että nukkekoti on liian vaarallisessa paikassa siellä ja paras paikka löytyykin täältä talosta :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Kiitos niistä :)