maanantai 3. joulukuuta 2012

3. Joulukuuta


Tein yhden luukun joulukalenterivaihdon myös Susannan kanssa ja 3. päivän luukusta paljastui kaunis Paris -tyyny. 

Tyyny pääsi heti sohvalle Irmalta saatujen ruusutyynyjen kaveriksi. Kyllä nyt kelpaa loikoilla.. tai siis kelpaisi. Olohuone on vielä sen verran hyrskynmyrskyn ja lattiassa ammottaa vielä porrasaukko keittiöön, joten hetki vielä menee ennenkuin Kardemummakadulla päästään löhöstämään.

Susannalle lähti minulta koottava joulupeura (vai hirvikö tuo on?), kyltti ja kimallenauhaa.


Olen ajatellut tehdä tuon koristeen myös 1:1, joten mininä sitä oli mukava harjoitella. Kaavat peuraan löysin netistä. Käytin peuraan kaksi kerrosta paksumpaa tulostuspaperia ja väliin liimasin vielä ekokartonkia. Ilman välikartonkia leikkaaminen on kyllä huomattavasti helpompaa.

Yritin etsiä värivinkkiä Susannan blogista ja arvelin, että harmaa saattaisi olla hyvä väri. Onkohan? Osat ovat kaksipuoleiset, joten kootessa voi päättää haluaako näkyviin ruutupuolen vai kukallisen.

Peura on aika kevyt, joten oman talon seinässä se on pysynyt ihan maalarinteippitollolla. Alkuperäisestä ohjeesta poiketen olen taittanut nuo "trofeen" läpi tulevat osat sivuille ja laittanut teipin keskelle.


Kerronpa loppun vielä, että talon keittiössä on sittenkin toiveita saada joulupuuro keitettyä. Käytettyinä ostetut alakaapit on suihkittu valkoiseksi ja ruokakomerokin on rakentumassa.


Kivaa päivänjatkoa! Täällä pyryttää oikein sankasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Kiitos niistä :)