lauantai 27. lokakuuta 2012

Alku

Nukkekodit ovat aina kiehtoneet minua. Viimeisin isompi innostus minulla oli 15-16 vuotta sitten. Tein silloin tämän 1:12 nukketalon.

Talon mallia katsoin tuolloinkin jo netistä, mistä löysin ja tulostin kuvan hieman tätä muistuttavasta nukketalosta. Katselin äsken nukkekotimalleja ja epäilen, että kyse olisi voinut olla ehkä tästä talosta, vaikka katto ihan samanlainen olekaan. Linkin talossa on kyllä harjakatto ja se onkin paljon nätimpi kuin tämän talon osittainen tasakatto.

Talon tein takaa-avattavaksi ja sijoitin ikkunoita kolmelle sivulle. Ajattelin varmaan, että kun taloa ei kunnosteta tai sisusteta, se näyttää ulospäin siistiltä. Kenties se voisi toimia myös tunnelmavalona? Ikkunoiden määrä asettaa kyllä melkoisia haasteita myös minisisustamiselle.Talon viimeistely jäi aikanaan kesken, kun elämässä tuli isompia asioita edelle. Löytyi oikea mies, ja löytyi remontoiva maalaistalo. Kun perhekin vielä kasvoi kolmella uteliaalla poikaviikarilla, niin katsoin parhaaksi pakata nukketalon muoviin ja viedä vintille turvaan.

Nyt nuo pienet kädet ovat kasvaneet jo niin paljon, että annoin viimein uudelleen roihahtaneelle innostukselle periksi ja kannoin nukkekodin kylmältä vintiltä alakertaan 26.10.2012.

Tämä blogi kertoo mitä sitten tapahtuu. Ja mitä ihmettä Kardemummakuja 12:ssa oikein touhutaan.

Tervetuloa mukaan!3 kommenttia:

 1. Upea talo! Onnea uudelle blogille! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas ihana talo! Kiva, kun jatkat harrastustasi
  ja onnea uudelle blogille!

  t.Lissu
  http://lissunnukkekoti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana talo! Yläkerta on kivan mallinen ja helpompi sisustaa kuin harjakattoisen. Ja kiva päästä seuraamaan alusta asti ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Kiitos niistä :)