tiistai 3. helmikuuta 2015

Porrasprobleemia


Kardemummakadun remontti junnaa taas paikoillaan. Lattia on lankutettu vessaan asti, mutta lattia ei valmistu ennen vessan seiniä. Vessanseiniä taas lykkää huonosti rakennetut portaat, kuten alakuvasta näkyy. Saisikohan nuo kolot jotenkin tilkittyä? Uusia en kyllä jaksa tehdä, enkä taida tuota uskaltaa alkaa isommin käsittelemään, ettei hajoa kokonaan. Täytynee hyväksyä epätäydellisyys ja välttää kuvaamista tuosta kuvakulmasta.

Mietinnässä on myös tuon vessan ja eteisen välisen pidemmän seinän toteutus, tuleeko se suorana palana alhaalta ylös asti vai pitäisikö portaiden näkyä alakertaan kokonaan? Eikös se vanhoissa taloissa ole umpinainen tuo porraskuilu alaosaa lukuunottamatta? Olen siis kallistumassa suoraan palaseen, mutta sitten täytyisi vielä saada sahattua se pala. Käsisaha ja minä ollaan edelleen huono pari, joten täytyy yrittää voidella kiireistä miestä josko hän ehtisi joskus sahaamaan minulle palasen mittojen mukaan. Pohdinta jatkuu ja ellen saa vessaa kasattua, niin siirrän remonttipajan salin puolelle ja piikkaan sieltä vanhan "parketin" irti. 


5 kommenttia:

 1. Listoilla peitellään "virheet" 1:1 taloissakin...

  VastaaPoista
 2. Ihan hienot portaat. Samaa ajattelin, että listoilla sitä 1:1 elämässäkin pienet saumat peitetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja. Todella hankalat olivat ensikertalaiselle toteutettavaksi. Jos olisi omassa 1:1 talossa samanlaiset, niin voisi katsoa mallia. Nyt täytyi tyytyä valokuviin. Täytyy joku listahomma tuohon kolojen päälle keksiä.

   Poista
 3. On muuten aikas hienot portaat sinulla! Enpä peittelisi sinuna portaita seinällä. Se tässä nukkisjutussa on niin kiehtovaa, kun voi tehdä normaalista elämästä poikkeavia ratkaisuja.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Kiitos niistä :)